Tuesday, February 6, 2007

Takaisin kotiseudulle

Nyt meidän talohankkeemme on asteen lähempänä toteutumista. Olemme myyneet talomme Laukaasta ja palanneet takaisin kotiseudullemme Viitasaarelle. Tavarat tosin ovat vielä Laukaan talossa, koska kova (-35 astetta) pakkanen sotki suunnitellun muuton. Ensi viikolla otamme uuden yrityksen.
Olemme pyörtäneet aiemmat puheemme ja päätimme sittenkin rakentaa Hemmon kotitalon läheisyyteen Pasalaan. Siellä on muutama tontti, jonkinsorttisella rinteellä. Appiukkokin on saatu asiasta innostumaan, joten saattanee olla että hän myy meille tontin.
Nyt sitten olemme surffanneet entistä ahkerammin netissä ja katsastelleet talopaketteja. Sitä hommaa olemme tosin tehneet jo viimeiset 5 vuotta, joten jonkilainen kuva tulevasta on muovautunut mieleen. Olemme pyytäneet yhteydenottoa mm. Lapponia taloilta, joiden mallistossa Arctia246 on ollut rinnesuosikkimme alusta lähtien. Sen lisäksi ensi viikolla on tulossa Jetta-talojen edustaja katsastamaan tontin tarjousta varten.
Tänään piipahdimme myös paikallisen toimittajan luona Viitataloilla. Olemme nimittäin kaavailleet suurelementtitalon rakentamista, jolloin saamme itse valita sisustuksen ja muun sellaisen. Viitatalot tekevät kyllä juuri sellaisen talon, jonka haluamme. Ensi viikolla menemme sinne uudelleen.

No comments: