Tuesday, February 13, 2007

Suunnittelu käynnistyy - oikeasti

Eilen iltapäivällä Jetta-talojen myyntimies kävi katsastamassa tontin ja piiretelemässä luonnoksen. Väänsimme melkein 2 tuntia, että saimme aikaan mieleisemme muutokset Jetta-talojen Pioni taloon. Talo on 1½-kerroksinen, vaikka miehen mukaan tontille saa myös rinnetalon. Emme ole vielä varmasti päättäneet, että kumpi meille tulee.
Tänään zoomailtiin myös Lapponia talojen mallistoa uudelleen ja soiteltiin myyjälle Jyväskylään. Niin ja eilen sovimme Mammuttihirsitalojen edustajan vierailusta torstaina 15.2, täällä Kumpumäessä. Minä naisena suunnittelen jo kovasti keittiötä ja jokaisen sopivamman talomallin keittiöön yritän luonnostella toimivaa ratkaisua. Materiaalit on jo joiltakin osin kartoitettu, joten se ei tuottane suurta päänvaivaa.
Huomenna menen käymään Viitataloilla ja piirtelemään sinne meidän toivomaamme taloa. Täytyy vielä tuumata, että kumpaa suunnitellaan rinnetaloa vaiko 1½-kerroksista. Rinnetalo alkaa näyttää todennäköisemmältä, koska siinä saadaan haluamamme tilat sullottua pienempiin neliöihin ja taas toisaalta molemmat kerrokset paremmin käyttöön. Saas nähdä kumpi meille sitten nousee..

No comments: